Rabobank Groningen hoofdsponsor Oranjevereniging Stad Groningen

Groningen, 19 April 2018 – Rabobank Stad en Midden Groningen heeft laten weten dit jaar hoofdsponsor te zijn van de Oranjevereniging Stad Groningen met de intentie om dit met 2 jaar te verlengen. Beide partijen kwamen vandaag bijeen om de officiële papieren te ondertekenen.

 

Rabobank is trots om de Oranjevereniging te mogen sponsoren”, laat directeur Peter Schey weten. “Met deze sponsoring maken wij het mede mogelijk om een fantastisch volksfeest te organiseren voor de jeugd, jongeren en de Groningers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat Groningen goed op de kaart wordt gezet op de dag dat de Koning hier zijn verjaardag viert.” Ook de Oranjevereniging is erg blij met de Rabobank als hoofdsponsor. “Het geeft ons meer mogelijkheden om bijvoorbeeld grotere acts voor de toekomst te halen”, aldus Programmeur Peter van der Linde. Met deze sponsorovereenkomst verbindt Rabobank tijdens Koningsnacht en Koningsdag haar naam aan het podium van de Vismarkt, de ‘Rabo Mainstage’. Ook een Meet & Greet met DI-RECT maakt dit jaar onderdeel uit van deze overeenkomst. “Op donderdagmiddag 19 april organiseren wij op de Vismarkt de fotowedstrijd ‘PASSI(E) voor Koningsdag’. De jeugd van 12 tot en met 17 jaar maakt dan kans op een Meet & Greet met DI-RECT”, aldus Schey.

Het contract werd op dinsdag 17 april in Groningen bij restaurant Pronk ondertekend. Directeur Peter Schey en Communicatieadviseur Astrid Wind waren namens de Rabobank aanwezig. De Oranjevereniging werd vertegenwoordigd door Programmeur Peter van der Linde en Penningmeester Erik Dieleman

Vorig bericht

AOV bedankt: