Home/koningsdag/Kinderdisco met DJ Nick van Putten
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

 Nick van Putten geboren in Groningen en groeide op in Leek. Al vrij snel werd het duidelijk, Nick was een geboren entertainer! Hij houdt ervan om mensen en vooral kinderen een leuke tijd te bezorgen. Hij heeft talent in entertainen, organiseren en presenteren van grandioze kindershows, disco’s, modeshow enzovoorts. 

Bij verschillende bungalowparken in binnen- en buitenland deed Nick door de jaren heen ervaring op. Hij volgde diverse trainingen op gebied van organiseren en entertainment. Daarnaast studeerde Nick af in de sector Toerisme. 

Als ZZP’er startte hij met zijn eigen bedrijf NICK VAN PUTTEN ENTERTAINMENT waarmee hij allerlei activiteiten doet zoals organiseren, presenteren en entertainen en ga zo maar door. Hij presenteerde en draaide op vele grote kinderevenementen en werkte voor diverse organisatiebureaus en boekingsbureaus. Zo stond hij onder andere in Martiniplaza, op de Grotemarkt en de Vismarkt te Groningen, verschillende bevrijdingsfestivals, Amsterdam Sail, Kingsland, de Hiswa en ga zo maar door. 

Nick is al enkele jaren te zien als dj van de RTL Telekids Discoshow. Deze show is te zien op vele grote kinderevenementen en is erg populair bij de kleintjes. Ook heeft hij gedraaid als DJ van de Voice Kids. 

Met veel plezier draait en presenteert hij tijdens zowel kleine als grote shows, samen met de kinderen (en ook de volwassenen) maakt hij er een groot sfeervol feest van. 

Tijdens de Sinterklaasperiodes is Nick van Putten vooral in de weer als presentator. Hij verzorgt de presentatie voor de Sinterklaasfeesten en intochten bij grote en kleine bedrijven en evenementen door heel Nederland. 

Nick van Putten samengevat: 

Een geweldige host en entertainer die zowel de morgen, middag, avond of zelfs de nacht zonder moeite aan elkaar praat. Een ras entertainer vol passie met uitstek voor kinderfeesten