Home/koningsnacht/La Fuente
Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

PRICELESS

That feeling when we share the good vibes!

Welkom bij de ongeremde stroom aan energie van deze dynamische legende. Veelzijdig en kleurrijk tegelijk en de eindeloze passie en energie van La Fuente gaan je omverblazen.

Deze unieke stijl en het originele geluid, slepen je mee en gaan je doen laten lachen van oor tot oor. La Fuente ís de feel good factor die enkel en constant positieve vibes uitzendt en het dak van elk feest af doet blazen. Met als enige missie om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen die alle verwachtingen te boven gaat!

 

Over La Fuente

De in Nederland geboren en getogen La Fuente, leerde al vroeg over elektronische muziek en na een aantal jaren intensief optreden in Nederland, begon hij ook met touren in het buitenland. Nu, na 15 jaar touren op nationale en internationale podia heeft La Fuente een enorme fan-base opgebouwd en heeft zo’n beetje overal in de wereld al opgetreden.

Vorig jaar ging La Fuente net een stapje verder. Met 350 optredens op de agenda, ging hij de hele wereld over en liet een spoor van festival en club sets achter, waarin hij de harten van zijn fans veroverde.

 

Music is not to hear, it is to feel

House music at his best, de muziek van La Fuente heeft een kenmerkende en unieke sound. Opbeurend, energiek en muziek die er voor zorgt dat je een lach op je gezicht krijgt. Zijn kennis over de huidige dansmuziek, zijn moedige houding als het gaat om het experimenteren met nieuwe platen en het mixen van stijlen, heeft zeker zijn vruchten afgeworpen! Deze DJ is een echte artiest, brengt altijd een geweldige sfeer; de feel good-factor!