Home/koningsdag/The Bazzookas
Laden Evenementen

Het ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De knal die dat met zich mee bracht, komt overeen met de muziek van de Bazzookas; magisch, explosief en episch!Het is een universele energie die vanuit het kloppende hart van de band komt. 8 man sterk knallen ze sinds 2009 het publiek èn zichzelf ondersteboven. Zonder uitzondering nemen ze iedereen te grazen. Of dat nou man/vrouw, jong/oud, mooi/lelijk, hond/kat, groot/klein, Frans, Tsjechisch, Duits of Oerhollands is, maakt niet uit, iedereen stuitert in no-time mee op de beat van de Bazzookas.

 

Met blazers, toeters en bellen worden zalen en festivals opgerold. Ze komen aan met de grote gele Amerikaanse Schoolbuzz, pakken uit, 
bouwen op en gaan loos. Op een podium of op het dak van de Buzz; SPEULUH! Menig festival kan afgevinkt worden op de bucketlist: Zwarte Cross (3x), Concert at Sea en Parkpop bijvoorbeeld. Ook op buitenlandse festivals is gefeest, zoals o.a.  Pohoda (SK), Open Flair (DL), Reeperbahn Festival (6x), Colors of Ostrava (CZ) en Rock for People (CZ).

 

Het meest recente tweetalige (NL/EN) dubbel album ska.world is opgenomen en geproduceerd door Frans Hendrikse (o.a. Candy Dulfer, Kiteman). Ook is de gelijknamige app uitgebracht waarin o.a live registraties van shows in te bekijken zijn en een eigen radio station ska.world (powered by Pinguin Radio) te beluisteren is. Een EP, een live DVD/Vinyl (opgenomen is een uitverkocht Paradiso), een radiostation, een app en twee studio albums verder blijft Bazzookas doen waar het goed in is, en zo veel lol aan beleeft: Spelen of hun leven ervan afhangt! Want dat doet het!

 

Deel het! Laat het je vrienden weten!

Ga naar de bovenkant