Met deze brieven willen wij u graag informeren dat wij op woensdag 27 april weer de jaarlijkse Koningsdag in Groningen organiseren. Met een vrijmarkt op de Ubbo Emmiussingel, de Praediniussingel, de Ganzevoortsingel en de Coehoornsingel. Ook de gazons worden gebruikt op deze singels voor de Vrijmarkt. Tevens vinden er activiteiten met een kindervrijmarkt plaats rondom de Westerhaven en natuurlijk ons muziekfeest op de Vismarkt tijdens Koningsnacht en Koningsdag.

In deze brieven (die ook is verspreid in uw straten) vind u de uitgebreide uitleg over afsluitingen, parkeren en tijden van op- en afbouw voor omwonenden en ondernemers.

Voor algemene vragen over de evenementenvergunning kunt u op werkdagen van 8.30 – 17.00 uur bellen met de gemeente Groningen, telefoon 14 050 (verkort nummer). U kunt tijdens het evenement ook bellen met de evenementenklachtentelefoon van de gemeente Groningen, telefoon 050 – 367 11 33. Meer informatie voor bezoekers en ondernemers is te vinden op de website van de gemeente: gemeente.groningen.nl/koningsdag.